Duo Wiehke

Taru Piira – laulu ja viulu
Marko Kemppi – laulu ja piano

Duo Wiehken ohjelmisto koostuu tunnelmallisista laulelmista, kauniista balladeista, koskettavista serenadeista sekä kevyestä viihdemusiikista ja ikivihreistä sävelmistä. Ohjelmiston helmenä ovat esittäjien omat, suomalaisten runoilijoiden teksteihin pohjautuvat herkät ja kaihoisat sävellykset.

Juhlava musiikkiesitys tai tunnelmaa luova taustamusiikki seurustelun, ruokailun ja kahvin aikana rikastuttaa tärkeää päivää ja jättää ikimuistoisen jäljen kuulijan mieleen. Ammattitaitoinen duo on kokenut esiintyjä syntymäpäivillä, häissä, yritysten asiakasilloissa sekä monissa muissa tapahtumissa ja juhlissa. Ohjelmisto suunnitellaan aina asiakkaan toiveet huomioiden.

Poimintoja Duo Wiehken ohjelmistosta:

Romanssi, Niin paljon kuuluu rakkauteen, Nocturne, Vain kaksi nauhaa, Auringon lapset, Linnuton puu, Mestaripiirros, Nuoruus on seikkailu, Sun särkyä anna mä en, Jotain jää, Itkevä huilu, Tuulantei, Maailma on kaunis, Aamu, Cherbourgin sateenvarjot, Hymni rakkaudelle, On hetki, Yesterday, Georgia On My Mind, Besame Mucho, Moon River, My Way

Taru Piira: Kaipaus
Marko Kemppi: Yksin